2020-as kabát trendek

Mai blogbejegyzésünkben elhoztuk Neked a 2020-as év őszi kabát trendjeit! Úgy gondoljuk, hogy az idei felhozatalban mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő kabát fazont! Ha kíváncsi vagy, pontosan milyen trendek diktálják az idei őszi időszakot, olvass tovább!


Elegáns darabok

Sokak örömére, idén továbbra is hódítanak a hosszú, testhez simuló kabátok. Azért szeretjük annyira ezt a fazont, mert amellett, hogy rendkívül kényelmes, sugárzó magabiztosságot kölcsönöz viselőjének. Viselhetjük akár elegánsabb eseményeken, de a mindennapi pörgésben is megállja a helyét. Magassarkú csizmával és egy csinosabb sállal könnyedén feldobhatjuk.

Hódít az ’oversize’

Azok számára is kedvező hírekkel érkezünk, akik esetleg nem rajonganak a testhez simuló darabokért. A túlméretezett, azaz „oversize” darabok továbbra is hódítanak a divat világában. Ez a szabásfajta gyakran hangsúlyos vállakkal párosul, így sokak számára a 80-as évek hangulatát idézi meg. Ha egy további csavart szeretnénk vinni viselésébe, akkor egy övvel könnyedén feldobhatjuk oversized kabátunkat.

Éljen a steppelt fazon!

A sportos stílus rajongóinak is kedvez a 2020-as év. Idén kifejezetten divatosnak számítanak a steppelt dzsekik, akár a sportosabb, akár elegánsabb kivitelben. Bizony, egy steppelt kabát is lehet nőiesen kifinomult. Ezek a csinosabb kabátok általában hosszabb kivitelben, egy övvel feldobva találhatók meg az üzletekben.


Neked melyik idei kabát trend a legszimpatikusabb? Szerezd be őszi kabátod a MyStreetFashion keszthelyi, hévízi vagy online üzletében! 



Közzétéve: Oct 05, 2020