Rólunk

A ruha nem csak egyszerűen öltözteti az embert; az öltözködés felfedi személyiségünk egy részét. Amikor kiválasztjuk őket az üzletekben vagy reggel a gardróbnál, már akkor tudjuk (tudatosan vagy tudat alatt), hogy mit akarunk velük kifejezni. Egy jól sikerült vásárlás alkalmával olyan darabokra tehetünk szert, amelyek kihangsúlyozzák egyéniségünket, önbizalmat és magabiztosságot adnak. Mindannyian mások vagyunk; eltérő tulajdonságokkal, igényekkel, ízléssel, szenvedéllyel gondolkodunk a világról, magunkról, ezért szerencsés a kellő odafigyelés: hol és mit kínálnak számunkra.

Ennek megfelelően választottunk ki vezető divatcégeket - akik neve egybeforr a minőséggel, igényességgel és stílussal - akik közvetítésében a klasszikus-, a vidám és bohókás-, elegáns- és extravagány stílus is képviselteti magát üzleteinkben.
Ahhoz, hogy hangulatunknak, stílusunknak és alkatunknak megfelelő egymáshoz jól illő ruhadarabokat válasszunk ki, bizony néha nagyon jól jön a szakértő segítség. Ebben is számíthatnak ránk a vásárlók, ahogy a diszkrét odafigyelés és a kedvesség is alapvető hozzáállás kollégáink részéről.

Hévízi és keszthelyi My Street Fashion üzleteink női és férfi divatáru kollekcióiban nagy választékban találhatóak polók, ingek, pulóverek, felsők, nadrágok, szoknyák, zakók, kabátok, nyakkendők és kiegészítők, amelyek egymással tökéletes összhangban vannak.

Üzleteinkről
Hévízi üzletünket a központi helyen fekvő nagyparkolóban nyitottuk meg immár 10 éve, mely közvetlenül a Relax Kávézó szomszédságában találta meg máig ideális helyét. A korábbi három kereskedelmi egységből kialakított üzlet vonzerejét a stílusosan kialakított terek egymástól elkülönülő, mégis harmonikusan illeszkedő egysége alkotja, amelyben egyszerre érzékelhető a letisztult, mégis dinamikus formavilág és a finom, észrevétlenül jelenlevő odafigyelés. Az elsősorban átutazó- és nyaraló vásárlóközönség által látogatott üzletünkben 6 fő nagy márka ruházati és kiegészítő termékeit kínáljuk: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Street One, Cecil, Mustang, Casamoda, Venti, Calamar, Hattric.

A keszthelyi Alphapark bevásárló központban 4 éve vagyunk jelen az általunk forgalmazott vezető nagymárkák termékeivel. Az üzlet nyitásakor a helyi, a kiemelkedő minőség iránt fogékony vásárlók igényeinek kielégítését céloztuk meg, ami utólag is jó döntésnek bizonyult. A nagy alapterületű eladótér nagyszerű lehetőséget teremt az áruk átláthatóságára, ahol a vásárlóknak minden kényelmi és nyugalmi feltétel adott a kellemes ruhaválasztásra.
Keszthelyi üzletünkben is a legnagyobb nevekkel találkozhatnak: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Cecil, Mustang, Casamoda, Venti, Calamar, Hattric, Kenny S.
Készült a Széchenyi Terv keretében
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: H-EUGY1/097580/2021/415839/001

MÁRKÁINK