BLOG

Ruhadarabok az esős nyári napokra

Amint azt saját bőrünkön is tapasztalhattuk, ez a nyári eddig kevésbé kedvezd a napsütés szerelmeseinek, és ezzel bizony jelentősen megnehezíti az öltözködést is. Nem elég magunkra dobni reggel egy csinos, lenge ruhát, mert sajnos arra is gondolnunk kell, hogy bármelyik pillanatban hűvösre és esősre fordulhat az idő. De akkor mit vegyünk fel?

Olvass tovább

Szett ötletek fehér inggel

A farmerdzseki mellett a fehér ing is egy olyan darab, ami nem hiányozhat a ruhatáradból. Egy egyszerű farmer-tornacipő kombinációt is képes egy pillanat alatt csajossá varázsolni, de egy elegánsabb szetthez is tökéletes választás. Ez egy olyan ruhadarab, amit a nyári időszakban különösen ki tudsz majd használni. Lássuk, hogy hogyan.

Olvass tovább

Visszatérő trendek 2020 nyarán

Beköszöntött az év legmelegebb évszaka, így ideje előkapni a szekrényből a rövidebb, laza darabokat. Kíváncsiak vagytok, hogy mik lesznek az idei szezon sztárjai? Máris mondjuk.

Olvass tovább

TOP 3 MyStreetFashion szett ötlet az idei nyaralásra

Ki hova megy idén nyaralni? Bárhová is visz az utatok, egy dolog biztos, ezeket a szetteket nem szabad otthon felejteni!

Olvass tovább

Tavaszi, kora nyári szett ötletek, a baráti összejövetelekre

Tudjuk, hogy az elmúlt hónapokban nem nagyon volt alkalom kimozdulni a lakásból, de higgyétek el nekünk, hamarosan újra beindulnak mozgalmas mindennapjaink és pótlásra kerülnek az elmaradt baráti összejövetelek. 

Olvass tovább

A ruházati webshopok előnyei

A mai világban életünk szinte minden területét átszövi az Internet. Kezdetben a szórakozás, tudásszerzés módjai helyeződtek át az online világba, de a fokozatosan fejlődő trendeknek köszönhetően csak idők kérdése volt, hogy a vásárlás is átkerüljön az internetes szférába. 

Olvass tovább

5 divatikon, akiknek 5 stílusos ruhadarabot köszönhetünk

Vannak olyan ruhadarabok, amiket minden nap előszeretettel hordunk, és szinte természetes részét képezik a ruhatátunknak. Nem is gondolnánk, hogy egy-két divatos ruhadarab milyen utat járt be, pontosabban, honnan indult.

Olvass tovább

Tavaszi alapdarabok, amelyekkel felfrissítheted ruhatárad!

Hiába változnak folyamatosan a trendek, mindig vannak olyan darabok, amik sosem mennek ki a divatból. Ezek azok az alapdarabok, amik szinte mindennel kombinálhatók és valamilyen formában szinte minden évszakban viselhetők.


Olvass tovább

Hogyan öltözködjünk februárban?

Egyre inkább érezzük a mindennapjainkban, hogy az időjárás folyamatosan változik. Megszűntek az évszakok közti éles határok, így nehéz kiszámítani, hogy az adott nap milyen idővel kell szembenéznünk, pontosabban mit kell felvennünk.

Olvass tovább