BLOG

Új visszatérő: a kordbársony. A CECIL ajánlásával

Amikor kinézünk az ablakon, és látjuk a felhős eget, a lehullott faleveleket, vagy amikor otthonunkban a sütőtök illata lengedezik, akkor rájövünk: bizony itt az ősz, sőt, hamarosan üdvözölhetjük a téli hónapokat. Ezt a gardróbunknak is tükröznie kell. 

Olvass tovább

Vásárlási trendek az online térben

Nagy örömünkre szolgál, hogy webshopunk újra elérhető és vásárlásra kész! Mi nagyon szeretjük, és úgy gondoljuk, hogy a mai világban szinte elengedhetetlen az online jelenlét. Webshopunk újbóli indulása alkalmából most egy érdekes cikket hoztunk nektek az online vásárlási szokásokról.

Olvass tovább

2020-as kabát trendek

Mai blogbejegyzésünkben elhoztuk Neked a 2020-as év őszi kabát trendjeit! Úgy gondoljuk, hogy az idei felhozatalban mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő kabát fazont! Ha kíváncsi vagy, pontosan milyen trendek diktálják az idei őszi időszakot, olvass tovább!

Olvass tovább

Tuti szettek őszre

A szeptember mindig döntő hónap a divat világában. Ilyenkorra rajzolódik ki véglegesen, hogy milyen trendek várhatóak az aktuális szezonban. Azonban van egy-két olyan szett összeállítás, ami szerintünk sosem mehet ki az őszi divatból.

Olvass tovább

Kedvenc őszi divatszíneink

Üzletünkbe folyamatosan érkeznek a legújabb őszi kollekciók darabjai, ahol idén mindenféle színnel találkozunk. Vannak élénkebben, de a klasszikus őszi árnyalatokból sincs hiány. Mai blogbejegyzésünkben összeválogattuk Nektek a mi személyes, kedvenc őszi divatszíneinket.

Olvass tovább

“Back To School” divat

Repül az idő, és újra itt vagyunk augusztus végén, számlálva vissza a napokat az ősz érkezéséig. Sokan ezt az időszakot Back To School néven becézik. A név azonban csalóka, főleg a divat világában. Miért csak suliba hordhatnánk a klasszikus, „iskolás” trendeket?

Olvass tovább

Bőrdzseki, az örök kedvenc

Melyik az a ruhadarab, amit minden évszakban viselhetsz? Amihez elegáns ruhát vagy egy vagány pólót is felvehetsz? Amiben garantáltan jól fogod érezni magad? A válaszunk: a bőrdzseki! Órákig tudnánk sorolni, hogy miért kötelező ez a darab a ruhatárban, de most lássuk a legfőbb előnyöket.

Olvass tovább

Ruhadarabok az esős nyári napokra

Amint azt saját bőrünkön is tapasztalhattuk, ez a nyári eddig kevésbé kedvezd a napsütés szerelmeseinek, és ezzel bizony jelentősen megnehezíti az öltözködést is. Nem elég magunkra dobni reggel egy csinos, lenge ruhát, mert sajnos arra is gondolnunk kell, hogy bármelyik pillanatban hűvösre és esősre fordulhat az idő. De akkor mit vegyünk fel?

Olvass tovább

Szett ötletek fehér inggel

A farmerdzseki mellett a fehér ing is egy olyan darab, ami nem hiányozhat a ruhatáradból. Egy egyszerű farmer-tornacipő kombinációt is képes egy pillanat alatt csajossá varázsolni, de egy elegánsabb szetthez is tökéletes választás. Ez egy olyan ruhadarab, amit a nyári időszakban különösen ki tudsz majd használni. Lássuk, hogy hogyan.

Olvass tovább