BLOG

Tuti szettek őszre

A szeptember mindig döntő hónap a divat világában. Ilyenkorra rajzolódik ki véglegesen, hogy milyen trendek várhatóak az aktuális szezonban. Azonban van egy-két olyan szett összeállítás, ami szerintünk sosem mehet ki az őszi divatból.

Olvass tovább

Kedvenc őszi divatszíneink

Üzletünkbe folyamatosan érkeznek a legújabb őszi kollekciók darabjai, ahol idén mindenféle színnel találkozunk. Vannak élénkebben, de a klasszikus őszi árnyalatokból sincs hiány. Mai blogbejegyzésünkben összeválogattuk Nektek a mi személyes, kedvenc őszi divatszíneinket.

Olvass tovább

“Back To School” divat

Repül az idő, és újra itt vagyunk augusztus végén, számlálva vissza a napokat az ősz érkezéséig. Sokan ezt az időszakot Back To School néven becézik. A név azonban csalóka, főleg a divat világában. Miért csak suliba hordhatnánk a klasszikus, „iskolás” trendeket?

Olvass tovább

Bőrdzseki, az örök kedvenc

Melyik az a ruhadarab, amit minden évszakban viselhetsz? Amihez elegáns ruhát vagy egy vagány pólót is felvehetsz? Amiben garantáltan jól fogod érezni magad? A válaszunk: a bőrdzseki! Órákig tudnánk sorolni, hogy miért kötelező ez a darab a ruhatárban, de most lássuk a legfőbb előnyöket.

Olvass tovább

Ruhadarabok az esős nyári napokra

Amint azt saját bőrünkön is tapasztalhattuk, ez a nyári eddig kevésbé kedvezd a napsütés szerelmeseinek, és ezzel bizony jelentősen megnehezíti az öltözködést is. Nem elég magunkra dobni reggel egy csinos, lenge ruhát, mert sajnos arra is gondolnunk kell, hogy bármelyik pillanatban hűvösre és esősre fordulhat az idő. De akkor mit vegyünk fel?

Olvass tovább

Szett ötletek fehér inggel

A farmerdzseki mellett a fehér ing is egy olyan darab, ami nem hiányozhat a ruhatáradból. Egy egyszerű farmer-tornacipő kombinációt is képes egy pillanat alatt csajossá varázsolni, de egy elegánsabb szetthez is tökéletes választás. Ez egy olyan ruhadarab, amit a nyári időszakban különösen ki tudsz majd használni. Lássuk, hogy hogyan.

Olvass tovább

Visszatérő trendek 2020 nyarán

Beköszöntött az év legmelegebb évszaka, így ideje előkapni a szekrényből a rövidebb, laza darabokat. Kíváncsiak vagytok, hogy mik lesznek az idei szezon sztárjai? Máris mondjuk.

Olvass tovább

TOP 3 MyStreetFashion szett ötlet az idei nyaralásra

Ki hova megy idén nyaralni? Bárhová is visz az utatok, egy dolog biztos, ezeket a szetteket nem szabad otthon felejteni!

Olvass tovább

Tavaszi, kora nyári szett ötletek, a baráti összejövetelekre

Tudjuk, hogy az elmúlt hónapokban nem nagyon volt alkalom kimozdulni a lakásból, de higgyétek el nekünk, hamarosan újra beindulnak mozgalmas mindennapjaink és pótlásra kerülnek az elmaradt baráti összejövetelek. 

Olvass tovább