BLOG

5 divatikon, akiknek 5 stílusos ruhadarabot köszönhetünk

Vannak olyan ruhadarabok, amiket minden nap előszeretettel hordunk, és szinte természetes részét képezik a ruhatátunknak. Nem is gondolnánk, hogy egy-két divatos ruhadarab milyen utat járt be, pontosabban, honnan indult.

Olvass tovább

Tavaszi alapdarabok, amelyekkel felfrissítheted ruhatárad!

Hiába változnak folyamatosan a trendek, mindig vannak olyan darabok, amik sosem mennek ki a divatból. Ezek azok az alapdarabok, amik szinte mindennel kombinálhatók és valamilyen formában szinte minden évszakban viselhetők.


Olvass tovább

Hogyan öltözködjünk februárban?

Egyre inkább érezzük a mindennapjainkban, hogy az időjárás folyamatosan változik. Megszűntek az évszakok közti éles határok, így nehéz kiszámítani, hogy az adott nap milyen idővel kell szembenéznünk, pontosabban mit kell felvennünk.

Olvass tovább

Zöld - a megújulás színe

Mivel január van, az újdonságok hónapja, ezért úgy gondoltuk, beszámolunk nektek a megújulás színéről, és hogy hogyan csempészhetitek be ruhatáratokba. 

Olvass tovább

Az új évben is együtt, stílusosan!

Újév napján nagyon sokan teszünk különböző fogadalmakat. Egészség, megújulás, fogyás...a lista szinte sosem ér véget. De mi lenne, ha a megújulást idén kicsit máshonnan közelítenéd meg?

Olvass tovább

Készülj fel az új évre! Ezek lesznek a legtrendibb színek 2020-ban


Érdekesség, hogy a ruhák fazonja és díszítése előreláthatólag nem változik sokat, viszont a színek tekintetében készülhetsz az izgalmas újdonságokra 2020-ban!Olvass tovább

Ajándéktippek hölgyeknek, akiknek “már mindenük megvan”

Novemberi blogposztunkban ajándékötletekkel rukkoltunk elő férfiak számára. Ha továbbra sincs ötleted, kattints a bejegyzésre, és inspirálódj! De mi a helyzet a hölgyekkel?

Olvass tovább

Karácsonyi nyereményjáték

Nyerj idén karácsonyra értékes ajándékokat, a My Street Fashion nyereményjátékával!

Olvass tovább

3 egyszerű outfit összeállítás a karácsonyi céges bulira, amivel garantált az ünnepi hangulat

Minden évben eljön a karácsonyi céges partik ideje, amikor főhet a fejünk, hogy mit válasszunk, amiben kényelmesen is érezzük magunkat és kellően elegáns is az év méltó lezárásához.

Olvass tovább