“Back To School” divat

Repül az idő, és újra itt vagyunk augusztus végén, számlálva vissza a napokat az ősz érkezéséig. Sokan ezt az időszakot Back To School néven becézik. A név azonban csalóka, főleg a divat világában. Miért csak suliba hordhatnánk a klasszikus, „iskolás” trendeket?

Lássuk azokat a Back To School darabokat, amiket felnőttként is bátran felvehetsz!

Emlékszel azokra a ruhákra, amiket anyukád minden reggel kikészített Neked a szekrényből, és Te esküdni mertél volna rá, hogy soha többé nem fogok őket felvenni? Készülj, ugyanis ezek a darabok robbanásszerűen törnek vissza a divat világába. Túlméretezett farmerdzsekik, nagy pulóverek, testhez simuló egyberészes ruhák, a már jól ismert mom jeans, és ezek különös kombinációi.

Iskolás korunkban nem is gondoltuk volna, hogy milyen szuper szetteket lehet ezekből a darabokból összeállítani. Vegyük mom jeans példájátEgy egyszerű pólóval és egy jó kis pulóverrel kombinálva az egyik legkedveltebb összeállítás manapság. Arról nem is beszélve, hogy milyen kényelmes. Ha már kényelem és stílus, akkor az egyik kedvenc szett tippünk a szűk, hosszú ruha, bő farmerdzsekivel párosítva.

Ezeket tökéletesen lehet kombinálni napjaink népszerű kiegészítőivel, például egyszerű sportcipőkkel, laza sapkákkal vagy éppen egy szuper hátizsákkal. Bizony, a hátizsák egy olyan elem, amelyet régen azonnal az iskolával asszociáltunk, mára azonban szinte minden felnőtt hordja, akár sportos vagy elegáns formában.

Itt szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy Facebook oldalunkon éppen zajlik egy izgalmas nyereményjáték, amelynek keretein belül egy Tommy Hilfiger hátizsák kerül kisorsolásra. Csapjatok le rá! 

Játszatok velünk, és vásároljatok nálunk, a MyStreetFashion üzleteiben! 

Közzétéve: Jul 31, 2020