Kedvenc őszi divatszíneink

Üzletünkbe folyamatosan érkeznek a legújabb őszi kollekciók darabjai, ahol idén mindenféle színnel találkozunk. Vannak élénkebben, de a klasszikus őszi árnyalatokból sincs hiány. Mai blogbejegyzésünkben összeválogattuk Nektek a mi személyes, kedvenc őszi divatszíneinket.

Az őszi évszakra általánosan jellemző, hogy ilyenkor a föld színei dominálnak. De melyek is pontosan ezek a színek?

Kezdjük az egyik klasszikus őszi kedvenccel, a mustársárgával! Ez a gyönyörű élénk szín mára már szinte minden hölgy őszi ruhatárában megtalálható, és a trendek azt mutatják, hogy ez még hosszú évekig így is marad. A mustársárga különböző árnyalataival jól lehet játszani: a világosabb, rikítóbb színárnyalatot inkább javasoljuk a naposabb, kellemesebb őszi napokra, míg a sötétebb, barnás árnyalatokat a hidegebb, komorabb őszi napok szettjeihez ajánljuk. 

A másik szín, ami ilyenkor nem maradhat ki a ruhatárból: a barna, és annak különböző árnyalatai. Az őszi hónapokban ez a szín az egyik legkedveltebb az öltözködés terén. Bármilyen kiegészítővel, szinte bármely egyéb színnel kombinálva viselhető. Mi nagyon szeretjük!

Most következzen egyik élénk kedvencünk, a királykék. Ez az a szín, ami mindenkinek csodásan áll. Kiválóan kombinálható egyéb színekkel is, és szinte minden stílusú szettet feldob! Nálunk ez a szín alap az őszi ruhatárban.  

Végül, de nem utolsó sorban következik a khaki árnyalat, amely egy kihagyhatatlan őszi szín. Szinte nem ismerünk olyan embert, akinek ez az árnyalat hiányozna az őszi ruhatárából. Ha Te mégis ebbe a ritka csoportba tartozol, irány a MyStreetFashion keszthelyi vagy hévízi üzlete!

A legújabb, színes őszi kollekciókat megtaláljátok a MyStreetFashion üzleteiben!


Közzétéve: Sep 04, 2020