Szett ötletek fehér inggel

A farmerdzseki mellett a fehér ing is egy olyan darab, ami nem hiányozhat a ruhatáradból. Egy egyszerű farmer-tornacipő kombinációt is képes egy pillanat alatt csajossá varázsolni, de egy elegánsabb szetthez is tökéletes választás. Ez egy olyan ruhadarab, amit a nyári időszakban különösen ki tudsz majd használni. Lássuk, hogy hogyan.


Kombináld egy csinos magassarkúval és egy laza, elegánsabb nyári shorttal. Egy-két kiegészítő, és kész is a tökéletes nyári szett, ami igazi magabiztosságot sugároz. Ha nem vagy a rövidnadrágok rajongója, akkor a következőt tudjuk javasolni.

Vegyél fel egy kényelmes szandált, a kedvenc farmered, és párosítsd hozzá a fehér inget. A végeredmény egy laza, kényelmes szett, ami garantáltan ez egyik nagy nyári kedvenced lesz! Természetesen azokra is gondolunk, akik a lazább összeállítások szerelmesei.

Egy kényelmes, magas derekú vászon nadrág, és a klasszikus fehér ing - egy modern csavarral. Köss egy csomót az ing alsó részére, és máris kész a laza, bohém nyári összeállítás. Egy magassarkú szandál, és már kész is egy újabb tökéletes nyári összeállítás.



További inspirációért keressetek minket a MyStreetFashion keszthelyi és hévízi üzletében! 



Közzétéve: Jul 02, 2020