Ruhadarabok az esős nyári napokra

Amint azt saját bőrünkön is tapasztalhattuk, ez a nyári eddig kevésbé kedvezd a napsütés szerelmeseinek, és ezzel bizony jelentősen megnehezíti az öltözködést is. Nem elég magunkra dobni reggel egy csinos, lenge ruhát, mert sajnos arra is gondolnunk kell, hogy bármelyik pillanatban hűvösre és esősre fordulhat az idő. De akkor mit vegyünk fel?


Egy percig se aggódjatok! Íme 5 MyStreetFashion tipp, hogy milyen darabokat szerezzetek be nyárra, amik az esős időben is megállják a helyüket!

1. Színes, mintás nadrágok: Vigyél egy kis színt a szürke napokba! Egy háromnegyedes mintás nadrágban biztosan jól fogod magad érezni a fülledtebb időben is, a minták pedig garantáltan feldobják majd a borús napodat!

2. Farmerdzseki: Már biztosan unjátok, hogy minden blogbejegyzésünkben említésre kerül ez a bizonyos ruhadarab, azonban ez nem véletlen! Minden évszakban, minden időjárási viszonyban tökéletesen kihasználható! MyStreet javaslat: Ha farmer, akkor Tommy Hilfiger!

3. Egy hosszú, nyári ruha: Védelmet nyújt az eső ellen, és mellette magabiztosságot ad! Tökéletesen kombinálható az előbb említett farmerdzsekivel, egy laza nyári szett formájában!

4. Nyári pulóver: Szerintünk ez egy magától értetődő választás. Bármikor, szinte bármilyen szetthez fel tudod venni, és a táskádban is könnyedén elfér. Amikor kicsit hűvösebb van, csak kapd fel, és már indulhatsz is!

5. Végül: Laza póló és nadrág kombináció. Mit is mondhatnánk - ez egy kényelmes, esőálló összeállítás, amit a nyári mindennapokban tökéletesen ki tudsz használni. MyStreet javaslat: Csak ajánlani tudjuk a CECIL legújabb kollekcióját!


Készítsd fel a ruhatárad az eső ellen, a MyStreetFashion legújabb kollekcióival! 




Közzétéve: Jul 09, 2020