Tuti szettek őszre

A szeptember mindig döntő hónap a divat világában. Ilyenkorra rajzolódik ki véglegesen, hogy milyen trendek várhatóak az aktuális szezonban. Azonban van egy-két olyan szett összeállítás, ami szerintünk sosem mehet ki az őszi divatból.

1.  Hosszú ruha, laza bőrdzsekivel és bokacsizmával kombinálva. Ez a szett egy tuti befutó a kora őszi időszakban. Javasoljuk hozzá a klasszikus barna-fekete színkombinációt, ami a kiegészítők választását is lényegesen megkönnyíti.

2.  Nincsen ősz garbó nélkül! Ez szintén egy olyan darab, amely egy igazi közönségkedvenc az őszi hónapokban. Egy szűk farmerrel és bokacsizmával kombinálva verhetetlen őszi szett állítható össze belőle.

3.  A harmadik tuti összeállítás, egyben személyes kedvencünk, a hosszú szoknya, tornacipő, bőrdzseki kombináció. Stílusos, laza, és tökéletes a kora őszi estékre.

4.  Mindenki kedvence: farmer-pulcsi összeállítás. Rendkívül egyszerű, azonban mégis kényelmes és stílusos szettek lehet belőle kihozni. A legjobb pedig, hogy szinte bármilyen cipővel felvehető!

A tökéletes őszi szettekhez szükséges darabokat beszerezheted a MyStreetFashion üzleteiben! 


Közzétéve: Sep 04, 2020