Üzleteink

Hévízi üzlet
Hévízi üzletünket a központi helyen fekvő nagyparkolóban nyitottuk meg immár 10 éve, mely közvetlenül a Relax Kávézó szomszédságában találta meg máig ideális helyét. A korábbi három kereskedelmi egységből kialakított üzlet vonzerejét a stílusosan kialakított terek egymástól elkülönülő, mégis harmonikusan illeszkedő egysége alkotja, amelyben egyszerre érzékelhető a letisztult, mégis dinamikus formavilág és a finom, észrevétlenül jelenlevő odafigyelés. Az elsősorban átutazó- és nyaraló vásárlóközönség által látogatott üzletünkben 6 fő nagy márka ruházati és kiegészítő termékeit kínáljuk: Tommy Hilfiger, Napapijri, Calvin Klein /ÚJ tavasztól/, Street One, Cecil, Mustang, Casamoda, Venti, Calamar, Hattric.

Keszthelyi üzlet
A keszthelyi Alphapark bevásárló központban 4 éve vagyunk jelen az általunk forgalmazott vezető nagymárkák termékeivel. Az üzlet nyitásakor a helyi, a kiemelkedő minőség iránt fogékony vásárlók igényeinek kielégítését céloztuk meg, ami utólag is jó döntésnek bizonyult. A nagy alapterületű eladótér nagyszerű lehetőséget teremt az áruk átláthatóságára, ahol a vásárlóknak minden kényelmi és nyugalmi feltétel adott a kellemes ruhaválasztásra.
Keszthelyi üzletünkben is a legnagyobb nevekkel találkozhatnak: Tommy Hilfiger, Napapijri, Calvin Klein /ÚJ tavasztól/, Cecil, Mustang, Casamoda, Venti, Calamar, Hattric.