Bőrdzseki, az örök kedvenc

Melyik az a ruhadarab, amit minden évszakban viselhetsz? Amihez elegáns ruhát vagy egy vagány pólót is felvehetsz? Amiben garantáltan jól fogod érezni magad? A válaszunk: a bőrdzseki! Órákig tudnánk sorolni, hogy miért kötelező ez a darab a ruhatárban, de most lássuk a legfőbb előnyöket.

A bőrkabát a réteges öltözködés elengedhetetlen eleme. Tökéletesen kombinálható egy elegáns, nyári ruhával, de hűvösebb időben egy farmer-póló összeállítás mellett is megállja a helyét. A második kiemelt előny pedig abban rejlik, hogy legyen szó akár elegánsabb vagy éppen sportosabb szettről, egy bőrdzseki mindkettőt csak vagányabbá varázsolja. Nem kell attól tartanod, hogy nem illik az elegáns magassarkúhoz egy ilyen kabát. Hidd el nekünk, tökéletes párost alkotnak! Ugyanez elmondható a lazább, sportosabb szettekről is. Röviden: nem lőhetsz mellé vele!

Egyik örök kedvencünk, amikor ezt a darabot egy klasszikus, farmer nadrággal kombinálják! Egy rendkívül letisztult, viszont annál vagányabb szett kerekedik belőle. Bármilyen cipővel viselheted, sőt, a kiegészítőket is bátran kombinálhatod! Ha bőrdzseki is szerepel a szettben, egyszerűen nem lehet semmivel elrontani. Az ősz közeledtével kifejezetten javasoljuk, hogy ha eddig nem tettétek, akkor most mindenképpen bővítsétek ruhatáratokat ezzel a merész darabbal! Akár egy vastagabb pulcsira vagy egy kardigánra is fel tudjátok venni.

Ha meghoztuk a kedveteket egy bőrkabát vásárlásához, gyertek be hozzánk a MyStreetFashion üzleteibe!


Közzétéve: Jul 31, 2020