Vásárlási trendek az online térben

Nagy örömünkre szolgál, hogy webshopunk újra elérhető és vásárlásra kész! Mi nagyon szeretjük, és úgy gondoljuk, hogy a mai világban szinte elengedhetetlen az online jelenlét. Webshopunk újbóli indulása alkalmából most egy érdekes cikket hoztunk nektek az online vásárlási szokásokról.


Növekvő kosárérték, sokkal több vásárló

Amint már az előbb is említettük, az online vásárlás szinte már a mindennapjaink részévé vált, és ezt a számok is kiválóan tükrözik. Az elmúlt évek statisztikai adataiból az látható, hogy amíg a kosárérték 2013-ban átlagosan 8500 forint körül alakult, napjainkban már eléri a 20.000 Ft-os nagyságrendet is. Ez az adat különösen igaz a ruházati webshopokra, így számunkra sem volt kérdés, hogy érdemes megnyitni online webáruházunkat.

Online vásárlás Magyarországon

Az elmúlt évek adatai azt is igazolják, hogy hazánkban is tért hódított az online vásárlás világa. Az 5 évvel ezelőtti adatokhoz képest jelentős növekedés látható a magyarországi online vásárlási számokban. Ez azt mutatja, hogy hozzánk hasonlóan egyre több vállalkozó helyezi át üzletét az online térbe.

Nem csoda, hogy a webshopok ilyen népszerűségnek örvendnek, hiszen jelentősen megkönnyítik a vásárlás folyamatát. Időt és energiát spórolhatunk vele, valamint bárhol és bármikor, egy pillanat alatt megvásárolhatjuk kedvenc darabjainkat. Arról nem is beszélve, hogy a választék szinte végtelen. Tapasztald meg Te is az online vásárlás felemelő élményét, és nézz körül a MyStreetFashion webshopjában! 



Közzétéve: Oct 05, 2020