Új visszatérő: a kordbársony. A CECIL ajánlásával

Amikor kinézünk az ablakon, és látjuk a felhős eget, a lehullott faleveleket, vagy amikor otthonunkban a sütőtök illata lengedezik, akkor rájövünk: bizony itt az ősz, sőt, hamarosan üdvözölhetjük a téli hónapokat. Ezt a gardróbunknak is tükröznie kell. 


A mai bizonytalan időkben különösen nagyra értékeljük a már hosszú távon bevált és tesztelt termékeket, és ez a szekrényünkben megbúvó ruhadarabokkal sincs másképp. De mi köze ehhez az őszi szezonnak? Nem más, mint a kordbársony, a nagy őszi visszatérő. 

Régebben a kordbársony szinte minden hölgy és férfi ruhatárában jelen volt, mint alapdarab. Az elmúlt 30 évben megfigyelhettük, ahogy ez a bársonyos, bordázott szövet újra és újra felbukkant a divat világában, és egy izgalmas csavarral egyensúlyt teremt a régi és új stílusok között. 

A CECIL őszi-téli kollekciójában ez a különleges anyag több stílusban és színkombinációban megjelenik. Ilyen például a mustársárga, a klasszikus őszi földes árnyalatok, illetve a bézs és a barna is kiemelt szerepet kaptak a 2020-as őszi kollekcióban. 

Keressétek kedvenc kordbársony darabjaitokat igazi őszi színekben a MyStreetFashion üzleteiben és webshopjában! 


Közzétéve: Nov 26, 2020