3 egyszerű outfit összeállítás a karácsonyi céges bulira, amivel garantált az ünnepi hangulat

Minden évben eljön a karácsonyi céges partik ideje, amikor főhet a fejünk, hogy mit válasszunk, amiben kényelmesen is érezzük magunkat és kellően elegáns is az év méltó lezárásához.


Ehhez adunk most egy kis inspirációt. Olyan szetteket, amik nem terhelik meg feleslegesen a családi pénztárcát az ünnepek előtt, mégis hatásosak tudnak lenni. 

  1. A piros és fekete igazi klasszikus ünnepi összeállítás. Ebből a két színből igazi karácsonyi hangulatú szettet állíthatsz össze. Kiegészítőnek pedig bőven elegendő lesz kedvenc piros rúzsod, és már indulhatsz is.
     

  1. A szintén klasszikus black + white szettet bolondítsd meg egy extra kiegészítővel vagy egy kis csavarral, például egy kis csipke vagy egy csillámos cipő és máris kész az elegáns partiszett. Egy egyszerű szabású fehér inghez viselj egy különlegesebb (selyem vagy bársony hatású) szoknyát vagy nadrágot és másra nem is lesz szükséged az ünnepi hangulathoz. Bátrabbak egy flitteres nadrágot is választhatnak, hozzá természetesen már csak egy egyszerűbb fehér blúz szükséges, esetleg egy kis masnival.

  1. Válassz egy egyszerű pamut felsőt, és hozzá viselj egy extrémebb arany, bronz, ezüst vagy más árnyalatú csillogós szoknyát. A metál csillogás pillanatok alatt ünnepivé varázsolja a szettedet.

Ezek után már csak egy vidám társaságra van szükség a tökéletes évzáró bulihoz. 

Jó szórakozást!



Közzétéve: Nov 06, 2019