Ajándéktippek hölgyeknek, akiknek “már mindenük megvan”

Novemberi blogposztunkban ajándékötletekkel rukkoltunk elő férfiak számára. Ha továbbra sincs ötleted, kattints a bejegyzésre, és inspirálódj! De mi a helyzet a hölgyekkel?


Sokszor az ajándékválasztás női családtagjaink részére, például anyukánknak, lányunknak vagy akár legjobb barátnőnknek még nagyobb fejtörést okozhat. Hiszen a nőknek „már mindenük megvan.” Mivel okozhatnál nekik mégis meglepetést?

Válassz egy csinos táskát. Óvatosan érdeklődj, hogy milyen stílusú táskákat kedvel a kiszemelt, esetleg milyen színű táskája nincsen még. Egy titkot elárulunk: nő még sosem mondott nemet új táskára. Még nagyobb örömet okozhatsz, ha a táskába becsúsztatsz egy passzoló pénztárcát

Ha mégis úgy gondolod, hogy a sok táska mellé nem kell egy új, válassz helyette egy szép sálat. A hideg téli napokon egy csinos sál teljesen feldobhat egy egyszerűbb szettet. A sál mellé választhatsz egy passzoló sapkát vagy kesztyűt, hogy teljes legyen az összhang. Egy jó sapka-sál kombónak télen nincs párja!

Karácsonykor senki nem tud nemet mondani egy kötött pulcsira. Az ünnep hangulatához hozzájárul ez a finom ruhadarab. Nem feltétlenül kell a klasszikus karácsonyi „csúnyapulcsival” előrukkolni, sokszor egy bordó vagy fehér alapdarab sokkal jobban meghozza az ünnepi hangulatot, főleg karácsonyi kiegészítőkkel kombinálva. 

Ezek mind olyan ötletek, amiket remekül tudsz kombinálni személyes üzenetekkel. Egy kártya, egy közös fotó és kész is a tökéletes ajándékcsomag. Szerezd be az ajándékokat a MyStreetFashion üzleteiből. 



Közzétéve: Dec 02, 2019