Az új évben is együtt, stílusosan!

Újév napján nagyon sokan teszünk különböző fogadalmakat. Egészség, megújulás, fogyás...a lista szinte sosem ér véget. De mi lenne, ha a megújulást idén kicsit máshonnan közelítenéd meg?

Természetesen az igazi változás belülről fakad, de az is nagy igazság, hogy a külső megjelenésünk tükrözi igazán személyiségünket. Ha régóta gondolkozol stílusváltáson, hogy igazán kifejezhesd önmagad, jó helyre jöttél, hiszen a következő tippek biztosan segítségedre lesznek a folyamatban:  

Alakítsd ki az egyéni stílusodat. Ahhoz hogy ki tudj alakítani magadnak egy stílust, először meg kell ismerned, hogy milyen ruhákban, esetleg színekben érzed magad a legmagabiztosabban! Sokan követik el azt a hibát, hogy mindenáron megpróbálnak az aktuális divat trendekhez alkalmazkodni, de ez sokszor nem célravezető. Az első tippünk tehát: Találd meg az egyensúlyt a divat és saját stílusod között!

A második tippünk így hangzik: szerezd be az alapdarabokat! Ha kitaláltad, hogy milyen irányba szeretnél az új stílusoddal elindulni, szerezd be az annak megfelelő alapdarabokat. Ez természetesen személyenként változhat. Amiket viszont mindenképp ajánlunk: egy jó farmer, egy sima fehér póló, egy fekete blézer, egy ruha, amiben jól érzed magad, egy blúz és pár egyszínű top. Ezekkel már biztosan el tudsz indulni az új stílusod kialakításában. 

Harmadik tippünk: ne félj a kiegészítőktől! Találd meg azokat a dolgokat, amiket magabiztosan tudsz viselni. Nem muszáj egy extravagáns nyakláncot választanod, ha abban nem érzed magad jól. Keress egyszerűbb dolgokat -  egy színes sál, egy csinos táska és már fel is dobtad a szetted! Bővítsd ruhatáradat pár ilyen alap kiegészítővel, és nem kell tovább ezek miatt aggódnod.

Az utolsó és egyben legfontosabb tippünk: érezd jól magad! Ne másoknak öltözz, csakis magadnak! Meglátod, ha úgy válogatod össze a szetteket, hogy te a lehető legjobban érezd magad benne, akkor magabiztos leszel, és a kisugárzásod is ezt fogja tükrözni! 

Sok sikert kívánunk minden stílusváltónak! Ha elakadnátok, a MyStreetFashion üzleteiben mindig akad inspiráció! 



Közzétéve: Dec 18, 2019