Hogyan öltözködjünk februárban?

Egyre inkább érezzük a mindennapjainkban, hogy az időjárás folyamatosan változik. Megszűntek az évszakok közti éles határok, így nehéz kiszámítani, hogy az adott nap milyen idővel kell szembenéznünk, pontosabban mit kell felvennünk.


Éppen ezért a február is egy elég kalandos hónap. Van, hogy kisüt a nap és felmelegszik az idő, de vannak olyan napok, amikor hirtelen visszatérünk a fagyos téli valóságba. Ez a hónap továbbá azért is érdekes, mert már nagyrészt a tavaszi hangolódásról szól. Mindenki színekre, mintákra, lazaságra és pörgésre vágyik. Sokakat azonban annyira elragad ez az érzés, hogy elfelejtik, hogy bizony még tél van, ezért muszáj rétegesen öltözködni.

De hogyan is lehetne a réteges, még télies öltözetet a laza, már tavaszias hangulattal ötvözni?

A következőket tudjuk javasolni:

Szerintünk egy laza, kötött pulcsi mindig jó kiindulópont. Jól mutat mellé a színes, mintás sál, mint kiegészítő, és ami a legjobb, melegen tart és tovább rétegezhető. Egy jó kötött pulcsi fölé biztosan tudsz kabátot venni. És ezzel rátérünk a legvitatottabb kérdésre: „Milyen kabátot vegyek fel ebben az időszakban?”

Elég nagy dilemma ez, hiszen a farmer- vagy bőrdzseki ilyenkor még nem elég, de sokszor a téli, bélelt kabátot pedig túl soknak érezzük. Ezért javasoljuk azt, hogy a rétegességre koncentráljatok! Ha felvesztek egy jó meleg pulcsit, akkor ahhoz egy szövetkabát vagy egy jó kis steppelt dzseki tökéletes választás. Ezek a tavaszi hangolódást is támogatják, hiszen különböző színekben és mintákban is beszerezhetők. De ha a pulcsi nem a kedvenc ruhadarabod, akkor egy blúz-blézer vagy póló-farmerdzseki kombináció fölé is nagyon jól elfér a szövetkabát vagy a dzseki. Éljen a réteges öltözködés!

A MyStreetFashion üzleteiben kabátok, dzsekik, pulóverek és kiegészítők széles választékával várunk, így nem kell sokat törnöd a fejed a réteges, de tavaszias öltözködés fortélyain!


Közzétéve: Jan 28, 2020