Készülj fel az új évre! Ezek lesznek a legtrendibb színek 2020-ban


Érdekesség, hogy a ruhák fazonja és díszítése előreláthatólag nem változik sokat, viszont a színek tekintetében készülhetsz az izgalmas újdonságokra 2020-ban!




Az elmúlt években hódított a fekete és a szürke. Az elegáns és mindennapi viselet elengedhetetlen részévé vált egy-egy sötétebb darab. Van egy rossz hírünk a fekete rajongóknak. Jövő évben a sötét színeket az élénk, vidám színek veszik át. Főként ez a kettő:


  1. Lila: Készülj, hiszen jövőre a lila szín lesz a nyerő. Mi ennek kifejezetten örülünk, mert szerintünk ez a szín nagyon jól kombinálható, és egy kis boldogságot csempész a mindennapokba. 


  1. Barack: A másik várható 2020-as színtrend a sárgabarack, ami egy praktikus szín, hiszen minden bőrtónus mellé jól áll, emellett egy nagyon csinos, könnyed árnyalat. 


Ha esetleg a sötétebb színek kedvelői közé tartozol, akkor azt javasoljuk, hogy merj kísérletezni! Ezek a könnyed, nőies színek elegánsabb szettekben és a hétköznapi ruhatárunkban is remekül kombinálhatók! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden fekete ruhadarabodtól meg kell válnod, sőt, ez egy lehetőség arra, hogy kedvenc sötét összeállításaid megújítsd egy vidám, színes kiegészítővel!


Viszlát fekete, helló színek!



Közzétéve: Dec 02, 2019