Rénszarvasos pulcsi helyett avagy ruhaneműt kreatívan

A legtöbb férfi szeret jól öltözködni, de elmenni ruhákat próbálni és vásárolni már kevésbé. Így nekik tényleg igazi ajándék lehet egy praktikusnak tűnő választás, mint egy ing vagy pulóver, esetleg kiegészítő.


Mutatunk pár ötletet, hogy egy ing vagy öv hogyan lehet igazi kreatív ajándék a fa alatt. 

Válassz egy minőségi inget, és csatolj mellé egy romantikus randi meghívást egy titokzatos üzenettel. Például: Január 10-én vedd fel ezt az inget, és várj rám este 8-kor a kedvenc éttermünkben. 

Így a karácsony utáni szürke hétköznapokba is csempészhetsz egy kis ünnepi hangulatot, és lesz mit várnotok az ünnepek végével is. 

A kiegészítőkben az a jó, hogy széles a kínálat akár vagány fiatal srác a megajándékozott, akár egy idősebb üzletember számára keresel meglepetést. 

Egy bőröv mindig értéket képvisel, adj hozzá még egy kicsit azzal, ahogy átadod. Helyezd díszdobozba, és készíts hozzá egy saját kísérő kártyát. 

Olvass utána a témának, és írd bele: hogyan kell ápolni, tárolni, milyen típusai vannak a bőröveknek, milyen bőrből készülhet nadrágszíj.

Máris kész az egyedi ajándék, ami nem mellesleg praktikus is.  

Egy minőségi pulóver ajándékba mindig arról árulkodik, hogy tökéletesen ismered a párod stílusát, figyelsz rá, tudod, hogy mi az, aminek örülne. Ennél nagyobb szerelmi vallomást nehéz elképzelni. Tedd egyedivé a pulóvert, a belső címkéjére varrj rá egy plusz címkét egy rövid személyes üzenettel, kedves bókkal, de az árcímkét is lecserélheted egy személyre szóló, vicces verzióra. Hidd el, minden nap ezt a pulóvert akarja majd hordani. 

Közzétéve: Nov 06, 2019