Tavaszi alapdarabok, amelyekkel felfrissítheted ruhatárad!

Hiába változnak folyamatosan a trendek, mindig vannak olyan darabok, amik sosem mennek ki a divatból. Ezek azok az alapdarabok, amik szinte mindennel kombinálhatók és valamilyen formában szinte minden évszakban viselhetők.


Az első, és egyben kihagyhatatlan darab, ami kötelező a gardróbban tavasszal: a farmernadrág. Különböző szabások, számos stílus és árnyalat – a lehetőségek tárháza végtelen. Választhatsz hozzá elegánsabb blúzt vagy laza pólót, és szinte mindenféle cipővel kombinálhatod.

Ha már farmer, akkor farmerdzseki. A helyzet nagyon hasonló a nadrágéhoz: számtalan színben és fazonban megtalálod, és póló, laza top, de akár még pulcsi fölött is viselheted. Nyáron és tavasszal a hűvösebb esték egyik leggyakrabban hordott darabja lesz! A dzsekik szintjén maradva kijelenthetjük, hogy egy bőrdzsekinek szintén ott a helye az alapdarabok között. Bármilyen szettbe képes egy kis merészséget vinni. Szerintük az egyik legjobb választás, amikor fehér pólóval van kombinálva. És ezzel elérkeztünk a tavaszi ruhatárunk jolly-jokeréhez. Az összes eddig felsorolt darabbal, egyszerűbb és merészebb kiegészítőkkel – igazából bármilyen tavaszi szettel tökéletesen működik!

Ha már tavasz, akkor nem szabad kifelejtenünk a mintás ruhákat, szoknyákat sem. Elegánsan, sportosan - mindenhogy viselheted őket. De ha nem vagy a szoknyák rajongója, akkor ugyanezt a tavaszias hangulatot elérheted egy könnyed blúzzal is.

Ha ezek megvannak, nem okozhat nagy fejtörést a tavaszi öltözködés. Keresd őket a MyStreetFashion üzleteiben! 


Közzétéve: Jan 28, 2020