Tavaszi, kora nyári szett ötletek, a baráti összejövetelekre

Tudjuk, hogy az elmúlt hónapokban nem nagyon volt alkalom kimozdulni a lakásból, de higgyétek el nekünk, hamarosan újra beindulnak mozgalmas mindennapjaink és pótlásra kerülnek az elmaradt baráti összejövetelek. 


Erre azonban a ruhatárunkat is fel kell készíteni. Nektek megvan már a dzseki a tavaszi, nyári baráti estékre? Ha nem, akkor itt az ideje körülnézni webshopunkban: https://webaruhaz.mystreetfashion.hu/noi-ruhazat/noi-kabatok-dzsekik

A dzseki azonban nem minden, a szett további részét is össze kell állítani! Íme néhány MyStretFashion tipp könnyed, tavaszi összeállításokra: 

  1. Laza farmer és pólóaz örök klasszikus, amivel biztosan nem lőhetsz mellé. Kifejezetten ajánljuk a Tommy Hilfiger vagy Calvin Klein kollekcióit, amelyekkel könnyedén varázsolhatsz sportosan elegáns szetteket.

  1. Könnyed blúz egy passzoló blézerrelezt azok számára ajánljuk, akik szeretik az elegánsabb összeállításokat, de mellette kényelmesen szeretnék érezni magukat. Ha ránk hallgattok, alaposan körülnéztek a StreetOne és Cecil kollekciója között!

  1. Kényelmes tavaszi ruha: ezt azoknak javasoljuk, akik nem szeretik sokáig törni a fejüket, hogy mit is szeretnének felvenni. Csak gyorsan felkapod a ruhád, egy mellé passzoló tavaszi kabáttal, és már kész is. 

Válaszd ki a hozzád legjobban passzoló szettet, a tavaszi dzsekidet, és már kezdődhet is a kellemes, tavaszi baráti összejövetel!


Válogasd össze a saját összeállításodat a MyStreetFashion webáruházában!



Közzétéve: May 08, 2020