TOP 3 MyStreetFashion szett ötlet az idei nyaralásra

Ki hova megy idén nyaralni? Bárhová is visz az utatok, egy dolog biztos, ezeket a szetteket nem szabad otthon felejteni!

Az első, és legfontosabb: Egy hosszú, lenge ruha. Ezek a nyári, laza ruhák lesznek a nyaralás során a legjobb barátaid. Hogy miért? Hiszen szinte minden helyzetben viselheted őket! Egy esti séta a vízparton, egy romantikus vacsora vagy akár városnézés - a megfelelő kiegészítők kiválasztásával tökéletesen alkalomhoz szabhatod a ruhát, így ez mindenképpen tökéletes választás! 

Farmer short és egy laza póló: a verhetetlen kombináció! Ez a két darab semmiképp sem maradhat ki a bőröndből! Kényelmes, divatos, amit szintén számos helyzetben felvehetsz. Ebben az összeállításban az a jó, hogy a farmert is, és a pólót is szabadon kombinálhatod más darabokkal, így akár több szettet is összeállíthatsz velük. 

Rosszabb idő esetén: laza nadrág és farmerkabát. Sajnos a nyaralás tervezésénél arra is gondolnunk kell, hogy előfordulhatnak hűvösebb napok is. Ebben az esetben ez egy tökéletes összeállítás lehet! A megfelelő cipő és kiegészítők kiválasztásával könnyedén varázsolhatsz belőle sportos vagy éppen elegáns szettet.


Kihagytunk valamit? Írjátok meg nekünk nyári szett ötleteiteket a MyStreetFashion Facebook oldalán! A tökéletes nyári összeállításokhoz mindent megtaláltok a MyStreetFashion üzleteiben!




Közzétéve: May 21, 2020