Visszatérő trendek 2020 nyarán

Beköszöntött az év legmelegebb évszaka, így ideje előkapni a szekrényből a rövidebb, laza darabokat. Kíváncsiak vagytok, hogy mik lesznek az idei szezon sztárjai? Máris mondjuk.

Sokak örömére, idén nyáron hódítanak a nőies stílusú ruhák, de nem kell megijedni, hiszen a vagányabb, lazább szettek is helyet kapnak. Számos olyan ruharab tér vissza a trendek közé a ‘90-es évekből, amin mi magunk is meglepődtünk. 

Az első nagy visszatérő a: vastag pántos trikó. Ennek a trendnek mi nagyon örülünk, hiszen ez az egy darab mindennel kombinálható, így biztos helye lesz a ruhatárban!

A következő régi-új ruhadarab a bermuda nadrág. Sokan örülnek ennek a visszatérőnek, de vannak, akiktől egyelőre idegen ez a stílus. Egy biztos, előbb vagy utóbb ezek a nadrágok az idei női divat egyik legkedveltebb darabjai lesznek! 

Most következzen a számunkra legmeglepőbb ruhadarab: a mellény. Bizony, idén nyáron várható, hogy az elegáns, női szabású mellények visszajönnek a divatba. Mi látunk benne fantáziát, főleg csinos kiegészítőkkel kombinálva!

Ha már nyári trendekről van szó, nem maradhatnak ki a várható divatszínek, ami idén a pink, zöld és a narancssárga. Az biztos, hogy ezek nem a legvisszafogottabb színek közé tartoznak, viszont szuper nyári szetteket lehet velük összerakni! Nekünk elhihetitek.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön kedvencünk, a: bohém hangulatLaza esésű ruhák, csipkék, fodrok - ezek mind teret hódítanak idén nyáron. Mi nagyon szeretjük ez a nőies, könnyed stílust. 

Melyik nagy visszatérőn lepődtetek meg a legjobban? Örültök ezeknek a trendeknek? Írjátok meg nekünk a MyStreetFashion Facebook oldalán! Az idei nyári szezonban is várunk Benneteket keszthelyi és hévízi üzletünkben!






Közzétéve: May 21, 2020